Contact: +4 0722 525 452 ; +4 0744 531 091

MOTIVE SA-TI ALEGI O CASA DIN LEMN

AVANTAJE

FACTURI MAI MICI CU 30% - costurile energetic au ajuns astazi foarte ridicate, ocupand o mare parte din bugetul necesar asigurarii confortului.

De aceea preocuparile specialistilor s-au indreptat inspre a construi optim si economic cu sisteme rapide si durabile, pentru asigurarea unui confort termic sporit cu costuri cat mai mici.

Asa s-a ajuns la realizarea unor constructii moderne in care structurile si sistemele constructive din lemn, impreuna cu sistemele specifice de izolatie termica, au rezolvat cu usurinta aceasta problema.

EXCELENT RAPORT CALITATE PRET

VITEZA DE EXECUTIE – in maxim 90 de zile de la semnarea contractului va puteti muta in casa

PRETUL PENTRU RIDICAREA CONSTRUCTIEI ESTE CU 15-20% MAI MIC FATA DE ALTE SISTEME CONSTRUCTIVE
SUPRAFATA UTILA ESTE MAI MARE CU PANA LA 10% FATA DE CASELE DIN ZIDARIE – grosimea peretilor portanti (162 mm) si a celor despartitori (100 mm) in raport cu peretii caselor din zidarie ( minim 250 mm – pereti portanti si 125 mm cei despartitori) confera caselor cu structura din lemn avantajul obtinerii unei suprafete utile cu pana la 10% mai mare.

Deci pentru aceeasi amprenta la sol a casei vom beneficia de mai multi metri patrati utili la un prêt de constructie sensibil mai mic fata de alte sisteme constructive.

PERFORMANTE

Performantele casei de lemn

  • Coeficient de transfer termic (k) = 0,22 W/m2K;
  • Rezistenta fonica(Rw) = 42 dB;
  • Consumul pentru incalzire pe m2 si an = 65,9 kWh/m2

Informativ, consumul lunar mediu de gaz pentru o casa cu suprafata utila de 120mp este de aproximativ 260 Nmc in cazul unei case cu structura de lemn, fata de 395 Nmc in varianta constructiva cu pereti de caramida de 40cm grosime.

MICROCLIMAT FOARTE PRIETENOS – REGLEAZA LA NIVEL OPTIM NIVELUL DE TEMPERATURA SI UMIDITATE .
In casele noastre nu veti avea IGRASIE NICIODATA.

BUNA REZISTENTA LA FOC
Solutia constructiva standard incadreaza casele cu structura de lemn in F30 - gradul de rezistenta la foc, similar cu cel al caselor din zidarie, dar ... putem oferi o tratare a lemnului prin ignifugarea în profunzime sau de suprafaţă prin aplicarea unor vopsele termospumante, la care se adaugă soluţiile tehnologice de placări cu materiale greu combustibile – procedee care pot ridica rezistenţa clădirii la clasa F 120 de neatins pentru casele din cărămidă sau beton.
Respectăm astfel integral norma europeană NF EN 13501 şi prescripţiile tehnice adoptate de ţările europene cele mai avansate în acest sistem de construcţie.

CASELE NOASTRE SUNT PROIECTATE SA REZISTE LA CUTREMURE DE 8,5 GRADE PE SCARA RICHTER
REZISTENTA MECANICA FOARTE BUNA - imbinarile se fac cu cuie speciale cu inclestare chimica aplicate pneumatic iar zonele de intersectie sunt dublate de piese metalice din clasa SIMPSON.

ECOLOGIA - lemnul nu degaja radioactivitate, nici electricitate statica si este un bun reglator termic si hidrometric. Din acest motiv casele de lemn sunt considerate case santoase.